SZOLGÁLTATÁSAINK

Galériánk kortárs képzőművészek egyedi alkotásait, nem csak értékesíti, hanem teljes körű kiszolgálást biztosít vásárlói felé. A festményeket igény esetén ügyfeleinknek kiszállítjuk és a felhelyezésben is segédkezünk. 

Egyedi megrendelésekkel is foglalkozunk. Megkeressük felkutatjuk azt a képet mely az enteriőrbe a legjobban illeszkedik. Tanácsot adunk, helyszíni szemlét, felmérést végzünk és segítünk az elképzelt enteriőr kialakításában. Művészeink egyedi elképzelések megalkotását is teljesítik, együttműködünk belsőépítészekkel, lakberendezőkkel. 

Festmények értékesítése: Kortárs művészek alkotásai között megtalálhatja azt a képet, mely legjobban megragadja és méltó dísze lesz otthonának, gyűjteményének.  

Festmények keretezése: Több száz egyedi,  olasz, spanyol és - lengyel keretlécek közül választhat.  Galériához kapcsolódó műhelyünkben professzionális gépekkel dolgozva keretezzük a festményeket. 

Festmények kiszállítása: Vásárlást követően postázzuk, vagy személyesen szállítjuk ki a képet.  

Festmények felhelyezése: Felmérjük és felfúrjuk a kép tartószerkezetét, felhelyezzük és pontosan beállítjuk. 

Nagyméretű festmények szét és - összeszerelése: Szállítást követően összeállítjuk a vakrámát, felfeszítjük a vásznat. 

Festmények felkutatása: alkalmazkodva az elképzelésekhez, ajánlunk műalkotásokat otthonába

Értékbecslés: Amennyiben értékesíteni kívánt festmény van a birtokában, szakértőink segítenek és megállapítják a műtárgy jelenlegi piaci értékét. 


KÉRJE EGYEDI AJÁNLATUNKAT !                                                          davidgallery.bp@gmail.com